27 november 2022 Gebruikers online: 9
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hekman Hoveniers wil klanten volledig kunnen ontzorgen

Geplaatst op: 31 oktober 2020

(advertentie)Wilco Hekman is druk aan het werk aan de Van Nahuysweg. Vanaf de start met zijn bedrijf Hekman Hoveniers is hij een vaste gast bij verschillende klanten bij de Jachthaven. Vandaag staat een dag snoeiwerk op het programma, nadat hij eerder bij dezelfde klant al een grote straatklus had aangepakt.

“Ik wil alles kunnen aanbieden”, vertelt Wilco over het werk dat er gedaan kan worden rondom een woning of bedrijfspand. Zo heeft hij dit voorjaar ook een eigen shovel aangeschaft bij Rietman om zand te kunnen verplaatsen, met een palletvork te werken maar ook om terrein te egaliseren.

En mede omdat hij weinig uit de weg gaat is zijn bedrijf gestaag gegroeid sinds de oprichting ruim 3,5 jaar geleden. Zo heeft hij Jae in dienst genomen die hoofdzakelijk de terugkerende onderhoudsklussen doet voor de klanten van Hekman Hoveniers. En met ZZP’er Ernst-Jan Kleine werkt hij nauw samen, vooral met grotere klussen.

Naast het snoeien neemt ook het aanplanten veel tijd in voor Wilco. “Kans van slagen is groter als je nu in het najaar gaat planten. De grond is nog warm en in de herfst valt voldoende neerslag. Daarbij zijn de planten nu ook goedkoper. Met een beukenhaag bijvoorbeeld ben je in het voorjaar twee keer zo duur uit. En het groeit ook niet sneller dicht als je het dan plant.”

Het onderhoudswerk dat Hekman Hoveniers uitvoert is heel divers. Dat gaat van wekelijks grasmaaien tot eens in de vijf weken een rondje door de tuin maken. Nu is werknemer Jae druk met het bemesten van gazons en borders op verschillende locaties. “Wij werken met verschillende onderhoudscontracten en hebben de mogelijkheid klanten volledig te ontzorgen met al het werk dat gedaan kan worden in de tuin.”

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden van Hekman Hoveniers op www.hekmanhoveniers.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour