7 oktober 2022 Gebruikers online: 8
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bieb start met afhaalservice na beperkingen

Geplaatst op: 4 november 2020

De rijksoverheid heeft de maatregelen omtrent COVID-19 aangescherpt, daarom sluiten de vestigingen de komende weken. Leden van de bieb kunnen online gratis gebruik maken van e-books en luisterboeken.

Op elke doordeweekse dag (vanaf vrijdag 6 november) van 10.00 – 12.00 uur is Bibliotheek Zwartewaterland bereikbaar via 0522 – 46 20 44. Een medewerker zit dan klaar om vragen te beantwoorden. Niet alleen de vragen over de www.onlinebibliotheek.nl maar ook voor vragen over onze andere dienstverlening.

Afhaalservice

Vanaf maandag 9 november start de bieb bij alle vestigingen met een afhaalservice voor gereserveerde materialen. U reserveert via onze website www.bibliotheekzwartewaterland.nl de materialen die uw wilt lenen. Zodra deze materialen voor u klaar staan, ontvangt men van de bieb bericht. Men mailt vervolgens naar de eigen bibliotheek om de boeken of tijdschriften op te halen. Vervolgens neemt de bieb contact op om een afspraak te maken om deze op te halen.

Al klaarstaande reserveringen en geleende materialen

Staan er momenteel al reserveringen voor u klaar in de bibliotheek, maar bent u niet meer in de gelegenheid geweest deze voor 5 november op te halen? Stuur dan een mail naar uw bibliotheek dat u ze op wilt halen. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken, wanneer u uw reservering op kunt halen. Heeft u materialen in huis die u tussen 4 en 19 november moet inleveren? Deze worden automatisch drie weken voor u verlengd. In ‘mijn bibliotheek’ op onze website, kunt u de exacte inleverdatum terugvinden voor uw geleende materialen.

Op de site kunnen belangstellenden zich verder inschrijven voor de nieuwsbrief en treft men meer info over de digitale voorleestas en de jeugdbibliotheek. Kijk daarvoor op www.bibliotheekzwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Bieb start met afhaalservice na beperkingen”

  1. Dit zorgt niet voor beperking van de reisbewegingen, wat de bedoeling is van het sluiten van o.a. bibliotheken.

Contour