29 juli 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wethouder Slingerland verkiesbaar voor Tweede Kamer

Geplaatst op: 9 november 2020

Maarten Slingerland tijdens het lijsttrekkersdebat in 2018. foto: Erik Eenkhoorn

Wethouder Maarten Slingerland van Zwartewaterland staat voor de aankomende Tweede Kamerverkiezingen op de lijst voor de SGP. De Staatkundig Gereformeerde Partij heeft de Genemuidenaar op de twaalfde plaats gezet. 

Kees van der Staaij is lijsttrekker gevolgd door Chris Stoffer en Roelof Bisschop. De kans dat Slingerland vanaf volgend jaar in Den Haag te vinden is blijft klein. Volgens de huidige peilingen zal de partij 2 tot 4 zetels in de wacht slepen.

Eerder werd al bekend dat de CDA-fractievoorzitter van Zwartewaterland ook kans maakt op een zetel, Bosma zit in de zogenoemde staartlijst.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore