13 mei 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare bedankt alle stemmers Rabo ClubSupport

Geplaatst op: 16 november 2020

Rabobanken investeren jaarlijks een deel van de winst in clubs en verenigingen met de actie Rabo ClubSupport. Rabobank-klanten hebben invloed hoe dat deel wordt verdeeld. Vele leden van Rabobank Vecht en Vaart brachten de afgelopen weken hun stem uit voor het projectplan Hasselts Fanfare Jeugdorkest.

Hasselts Fanfare steekt veel geld in de leerlingenopleiding. “Een mooi doel om campagne voor te voeren en zoveel stemmen te winnen, want elke stem was geld waard”, aldus Gerda Beens namens Hasselts Fanfare. “Bij de eindtelling resulteerde dit in het prachtige bedrag van zo’n kleine 1000,- euro. Een welkome aanvulling op de verenigingskas!”

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore