20 juni 2021 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wietkweker moet winst afdragen aan de staat

Geplaatst op: 17 november 2020

De rechter heeft bepaald dat de 28-jarige D.E. in totaal 90.000 euro illegale winst afstaan aan de Rijksoverheid en de energiemaatschappij. Ook kreeg hij een werkstraf van 150 uur opgelegd. Van begin 2017 tot halverwege 2018 had hij in zijn woning aan De Elshagen een hennepkwekerij.

Dit is nagenoeg hetzelfde als was geeist door de officier van justitie eerder deze maand. Aan het adres is volgens Enexis drie keer geoogst. Na tips deed de politie in mei 2018 een inval waarbij meer dan 400 planten werden gevonden. Van de dader is overigens geen spoor meer te bekennen. Hij was vanmorgen niet aanwezig omdat hij ‘vertrokken is met onbekende bestemming’.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore