13 mei 2021 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Echtpaar Ten Klooster-Schutte 50 jaar getrouwd

Geplaatst op: 19 november 2020

In huize Ten Klooster was het vrijdag 13 november feest. Wim en Zwanette mochten vieren dat zij elkaar 50 jaar geleden het ja-woord gaven. Namens de gemeente bezocht burgemeester Bilder afgelopen maandag het echtpaar om hen geluk te wensen met dit gouden huwelijksjubileum.

Zwanette en Wim leerden elkaar kennen via de kerk. Zwanette werkte als administratief medewerker bij de Zuivelfabriek Juliana in Hasselt. Zij was de dochter van postbode Schutte. Wim werkte op het agrarische bedrijf van zijn ouders. Na een jongerenreis van de kerk naar Berg en Bos sloeg de vonk over.

Zwanette en Wim trouwden en woonden de eerste jaren van hun huwelijk in een salonwagen op het erf van de ouders van Wim. Het echtpaar kreeg vijf kinderen en 15 kleinkinderen. Wim begon zijn eigen loonwerkersbedrijf. Hij werkte hard in het bedrijf en Zwanette verzorgde de administratie. “Er was altijd bedrijvigheid aan huis, wat heb ik daarvan genoten”, zegt Zwanette. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door hun zoon.

Zingen is de passie van Wim. Hij vindt het dan ook een voorrecht om lid te zijn van het Hasselts Mannenkoor. Zwanette was actief in het jeugdwerk. Daarnaast heeft ze als hobby lezen en bloemschikken. Graag gaan zij er samen met de caravan op uit en genieten nog steeds van hun prachtige woonplek.

“Men heeft zo aan ons gedacht. We hebben vele kaarten en bossen bloemen ontvangen voor ons huwelijksjubileum”. Daar zijn Wim en Zwanette dankbaar voor.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore