13 mei 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Herdenking in Ichthuskerk en De Baak  

Geplaatst op: 19 november 2020

Aanstaande zondag worden in veel kerken de namen genoemd van hen die in het afgelopen jaar zijn overleden. Tevens bestaat er dan de mogelijkheid om een kaars aan te steken voor wie gemist wordt.

In de Ichthuskerk aan de Kastanjelaan en in De Baak aan de Oudendijk is er voor elke inwoner van Hasselt die daar prijs op stelt van 17.00 – 19.00 uur gelegenheid om een kaars aan te steken, even stil te zijn en te gedenken. U bent van harte welkom! 

Vanwege de coronabeperkingen dient u wel tevoren het kerkgebouw van uw keuze op te geven. Mailt u vóór vrijdagavond 18.00 u naar: herdenkingbaak@pknhasselt.nl als u naar De Baak wenst te gaan en naar herdenkingichthus@pknhasselt.nl als u naar de Ichthuskerk wilt. U krijgt dan een exact tijdstip teruggemaild hoe laat u daar verwacht wordt. Voor de goede orde: in elke kerk mogen zich per 20 minuten maximaal 30 personen bevinden. Buiten mag beslist geen groepsvorming plaatsvinden. Dus geen wachtrij voor aanvang van de plechtigheid en geen groepsvorming buiten bij het verlaten van de kerkzaal. Dit in verband met de wettelijke coronamaatregelen. De ingang van de Ichthuskerk bevindt zich onder de toren en de uitgang is via de Schakel. In de Baak zal de looproute duidelijk aangegeven worden. 

 

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore