25 januari 2021 Gebruikers online: 41
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geen traditionele vogelshow in de molen

Geplaatst op: 24 november 2020

Normaliter houden elk jaar de leden van de Vogelvriend hun vogelshow deze week 48 in molen De Zwaluw. Daar laten de leden traditioneel hun mooiste vogels zien. Ook is er altijd een prijzenboom waar de bezoekers een mooie prijs kunnen winnen. Maar zoals nagenoeg alle evenementen dit jaar is ook deze tentoonstelling geannuleerd als gevolg van de coronamaatregelen.

“Wij hopen de tentoonstelling volgend jaar weer te organiseren. Alvast een indruk krijgen, bezoek onze website https://www.vogelvriendhasselt.nl. Via deze weg willen wij ook de stemmers van Rabo ClubSupport nog bedanken voor de stemmen welke zij uitgebracht hebben op onze vereniging”, meldt Henri Akkerman namens de vereniging.

“Daarnaast zullen wij dit jaar niet langs gaan bij de sponsoren die onze tentoonstelling mede mogelijk maken.  Via deze weg willen wij hen bedanken voor hun bijdrage van afgelopen jaren en hopen dat wij het komende jaar weer een beroep op hen mogen doen.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Geen traditionele vogelshow in de molen”

  1. Dit is een mooi verslag. Hopelijk dat er in 2021 met de tentoonstelling ook weer een mooi verslag wordt geschreven .

Nightstore