19 januari 2021 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Welkoop bezorgt gratis kerstbomen in Hasselt

Geplaatst op: 26 november 2020

Adie en Marieke van Welkoop Hasselt trekken een net om een kerstboom

(Adv.)Welkoop Hasselt heeft weer een grote en diverse voorraad kerstbomen. Zowel voor de kleinere tot een ruimere beurs is er keuze uit bomen variërend van 80 centimeter tot 4 meter. “De Nordmann is en blijft populair”, vertelt medewerker Adie Kampherbeek. Deze boomsoort is ruim voorradig, zowel gezaagd als in pot.

Ook de van oorsprong Amerikaanse Fraseri, met naalden die niet prikken, is de laatste jaren in opmars. Daarnaast heeft Welkoop de Omorika in pot en de voordelig geprijsde Fijnspar.

“We merken al dat onze klanten dit jaar vroeger komen voor een kerstboom. Mensen willen het nu al gezellig maken in huis”, vertelt Kampherbeek. Om de drukte in de winkel te beperken bezorgt Welkoop dit jaar ook gratis de boom aan huis binnen de bebouwde kom van Hasselt. Zowel voor afhaal als bezorging, geldt dat er een netje om de bomen wordt getrokken voor gemakkelijk transport.

“Iedereen die bij ons een boom aanschaft krijgt gratis kerstboomvoeding mee om de bomen zo lang mogelijk goed te houden”, vertelt collega Marieke Boeve. ”Ook kunnen klanten bij ons terecht voor verlichting en bijpassende mand of een standaard. Bovendien hebben wij een zaagservice. Voordat men een gezaagde boom meeneemt, zagen wij nog een stukje af van de onderkant zodat deze goed gevoed kan blijven worden.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore