7 oktober 2022 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geen Benefietfestival in januari

Geplaatst op: 29 november 2020

Het Benefietfestival 2021 dat voor 23 januari stond gepland, is officieel van de kalender gehaald. Uiteraard in verband met het coronavirus. De laatste jaren werd het gebouw -inmiddels traditioneel- omgeturnd tot ‘Music Hall’ voor een festival met opbrengst voor het goede doel van ZwartewaterlandHelpt.nl.

“Door alle ontwikkelingen op dit moment met betrekking tot het coronavirus en de beperking van het aantal bezoekers moeten wij helaas het besluit nemen om het geplande festival voor door te moeten schuiven naar Januari 2022. Het belangrijkste is dat gezondheid op nummer 1 staat en dat we samen het coronavirus onder controle moeten houden, daarom hebben wij het besluit genomen om geen Benefietfestival te organiseren voor het goede doel dit jaar”, aldus Gerrald Beens van de organisatie.
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour