26 januari 2021 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Boeken in de uitverkoop voor spotprijzen

Geplaatst op: 30 november 2020

De Hasselter bibliotheek doet donderdag 10 december afgeschreven boeken en tijdschriften de deur uit voor spotprijzen. Alleen op die dag tussen 13.30 – 17.30 uur worden buiten voor de bieb de boeken verkocht. Mocht het weer tegen zitten, dan schuift de verkoop een weekje op.
Advies is rond de 10e de website en social media in de gaten te houden in verband met een mogelijke verplaatsing. Kinderboeken gaan over de toonbank voor slechts 0,50 euro per stuk, boeken voor volwassenen kosten 1 euro per stuk. Ook is er een speciale actie; zeven kinderboeken voor 2,50 euro en zeven boeken voor volwassenen voor 5 euro.

Om te boeken te kunnen kopen hoeft men geen lid te zijn van de bibliotheek.

Informatie en de openingstijden van Bibliotheek Hasselt zijn te vinden op www.bibliotheekzwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore