19 januari 2021 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselters kunnen zich ook laten testen in IJsselhallen Zwolle 

Geplaatst op: 4 december 2020

Vandaag opende wethouder Michiel van Willigen van de gemeente Zwolle officieel de testlocatie in de IJsselhallen in Zwolle. Deze testlocatie is voor mensen uit de regio met klachten die passen bij het coronavirus.

Met de opening van de testlocatie beschikt GGD IJsselland nu over acht vaste testlocaties verspreid over de regio: in Deventer, Ommen, Hardenberg, Raalte, Steenwijk, IJsselmuiden en nu twee in Zwolle. 

Kijk voor meer informatie op: www.ggdijsselland.nl  

Coronatest? Alleen op afspraak
Een coronatest kun je alleen op afspraak laten doen. Als je klachten hebt die passen bij COVID-19 bel je hiervoor 0800 – 1202 (zeven dagen per week bereikbaar van 8.00 tot 20.00 uur) of log in met je DigiD op www.coronatest.nl. Via deze website kun je achteraf ook de uitslag van je test inzien.  

Als je getest wilt worden terwijl je geen symptomen hebt, kan dat alleen als je in nauw contact bent geweest met iemand die positief is getest. Dat vertellen wij je tijdens het bron- en contactonderzoek of je krijgt een melding in de CoronaMelder-app.  

Verder geldt nog steeds dat medewerkers in de zorg en het onderwijs met voorrang getest worden.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore