26 januari 2021 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 opent nieuwjaar digitaal met loterij

Geplaatst op: 5 december 2020

Olympia’28 laat de start van voetbaljaar 2021 niet stilletjes passeren. Op zaterdagmiddag 2 januari trapt de voetbalvereniging het jaar af met een online live uitzending inclusief loterij.

Het mixtoernooi en de traditionele nieuwjaarsreceptie zitten er helaas niet in. De voetbalclub heeft in een uitzending middels livestream het alternatief gevonden om toch gezamenlijk het jaar in te luiden. In een sessie van 15:00 – 17:00 zal een programma worden verzorgd vanuit de kantine. Deze wordt gestart met de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter en eindigt met de verloting van de hoofdprijs. Tussendoor bestaat het programma uit interviews, muziek en verloting.

Sponsoren en lokale ondernemers hebben de prijzen voor de loterij kosteloos beschikbaar gesteld. Hiervoor wil Olympia’28 hen zeer bedanken. Loten kosten 5,- euro per stuk en kunnen digitaal worden aangeschaft via 2 methoden: overmaken en het betaalverzoek. Voor elk aangekocht lot gaat je naam in de koker: hoe meer loten, hoe meer kans. Naast kans op mooie prijzen, steun je met je lotenaankoop bovenal ook Olympia’28 in deze, ook voor verenigingen, lastige tijd.

Aanschaf loten

Voor de aanschafmogelijkheden van loten kijk op de website van Olympia’28.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore