25 januari 2021 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geen ALV, wel bestuurswijzigingen bij Olympia’28

Geplaatst op: 7 december 2020

Foto Daan Luiting/Olympia'28

Ondanks de mindere periode voor het verenigingsleven, heeft Olympia’28 wel goed nieuws te melden. Martien Würsten is voornemens nog een termijn vast te knopen aan zijn voorzitterschap. Frank Snel neemt in het bestuur PR & Communicatie voor zijn rekening en Maas van der Molen zet zijn interimfunctie voor de post voetbalzaken om in een vaste aanstelling.

Normaal gesproken zouden die leden zich hier 6 november over hebben uitgesproken in de geplande algemene ledenvergadering (ALV). Maar omdat deze niet kon doorgaan is al wel gekozen de bestuursfuncties voor te zetten tot er wel een ALV mogelijk is.

Het bestuur geeft in een update ook aan hoe dankbaar zij alle sponsoren, leden en vrijwilligers zijn voor hun blijvende steun in deze bijzondere tijd. “Ondanks dat het echte voetbal grotendeels stil ligt, draait de vereniging gelukkig wel ‘gewoon’ door.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore