19 januari 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wie heeft het mooiste verlichte huis met #HasseltLichtstad?

Geplaatst op: 7 december 2020

Na alle afgelaste activiteiten wil de Oranjevereniging toch nog iets organiseren in de donkere dagen voor kerst. Onder de noemer #HasseltLichtstad daagt de vereniging alle Hasselters uit om de woning extra mooi te verlichten. Voor de winnaar is er bovendien een -nog niet bekendgemaakte- prijs te verdienen.

“De eerste aanmeldingen zijn al binnen”, meldt Margit Pelleboer namens de Oranjevereniging. “Mochten mensen het leuk vinden om hun straat ook onder de aandacht te brengen, dan mag dit onder het bericht geplaatst worden op facebook, instagram of evt via een email.”

Ondertussen is de organisatie nog aan het kijken of er een route komt of een online-kaart met daarop de deelnemende huizen.

Aanmelden kan via: https://oranjevereniging-hasselt.us10.list-manage.com/subscribe?u=f2fd9e96fe517c3650e6ae130&id=0f14afa2df

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore