19 januari 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Trainingsgroep Het Zwartewater organiseert virtuele Oliebollenloop

Geplaatst op: 10 december 2020

Trainingsgroep het Zwartewater organiseert tussen 19 december en 31 december de jaarlijkse Oliebollenloop. Dit keer geen groot evenement, maar een coronaproof hardloopevenement over 4 Engelse Mijlen. Van 10 t/m 24 december kunnen deelnemers zich voor dit evenement aanmelden via www.inschrijven.nl.

Vanaf 19 december tot en met 31 december 2020 kun je op een zelf gekozen tijdstip de oliebollenloop lopen. Het parcours staat vanaf 19 december op www.oliebollenloophasselt.nl  

Bij hoofdsponsor Bakkerij Blom kunnen de deelnemers een herinnering ophalen en met 25% korting een zak oliebollen kopen. Dit is mogelijk van 28 tot en met 31 december. Bij het ophalen is het nodig om het startnummer door te geven. 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore