8 december 2021 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Beleef Kerstnachtdienst vanaf de bank

Geplaatst op: 14 december 2020

Niets is hetzelfde dit jaar als gebruikelijk, dus ook de traditionele Kerstnachtdienst niet. Doorgaans is deze ieder jaar op kerstavond in de sporthal. Dit jaar wijkt het organiserend comité uit naar een online alternatief. Vanaf 21.00 uur kan iedereen inschakelen via de website www.kerstnachtdiensthasselt.nl.

“Met elkaar willen we er een prachtige online kerkdienst van maken. Gewoon op kerstavond,  niet in het bijzijn van elkaar maar wel ieder in zijn/haar eigen huis. Thema van de dienst is ‘Het licht zien’. Want al is het lastig om soms het licht te zien in donkere tijden,  we vertrouwen dat God ons nabij is. Hij laat ons lichtpuntjes zien en daar mogen wij aan vast houden. We vieren op kerstavond de geboorte van Jezus, wat een prachtig lichtpunt is dat!”, schrijft de organisatie die bestaat uit een afvaardiging van verschillende Hasselter kerken.

Aan het eind van de dienst kan iedereen een bijdrage leveren voor de gemaakte kosten. Dit kan via de Givt-app of bankrekeningnummer vermeld op de website.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore