19 januari 2021 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerstbakjesactie afgelast, maar kaarten bezorgd 

Geplaatst op: 15 december 2020

Bezorging kerstkaarten door leerlingen Het Anker

De geplande actie van Welzijn Ouderen Zwartewaterland om kerstbakjes te bezorgen in Hasselt, gaat vanwege aangescherpte coronamaatregelen niet door.

Het plan was om samen met jeugdleden van Irene en leerlingen van groep 5 basisschool Het Anker, aanstaande donderdag 110 kerstbakjes en kaarten rond te brengen.

Dit zou plaatsvinden bij de vijf wooneenheden KastanjehofBeukenhof, Buiten Enkpoort Veste, Vicariehof en aanleunwoningen Hazelaar. Voor deze locaties was gekozen omdat hier veel ouderen wonen. Als afsluiting zouden de jeugdleden een concertje geven bij de aanleunwoningen. De door vrijwilligers gemaakte kerstkaarten zijn vandaag door de leerlingen van Het Anker bezorgd.

Subsidie van Stichting Stimuland en Snijder Filtertechniek maakte deze actie mogelijk. Het materiaal voor de kerstbakjes was besteld bij Millefleurs in Zwartsluis en zou tegen een ‘vriendenprijs ‘worden geleverd. In goed overleg wordt gezocht naar een oplossing voor gemaakte kosten.

Wanneer het weer mogelijk is, organiseert de Stichting Welzijn Ouderen Zwartewaterland alsnog een aansprekende actie. Zij vragen vooral in deze periode om extra aandacht voor ouderen en alleenstaanden. Hiervoor kan men zich ook aanmelden bij de Telefooncirkel. Voor meer info: m.platel@ijsselheem.nl 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore