26 januari 2021 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bilder geeft kersttoespraak op de radio

Geplaatst op: 21 december 2020

Burgemeester Eddy Bilder geeft op 24 december, kerstavond, een toespraak op de de radio via de CBO. Komende week is de programmering van de CBO zin aangepast op de kerstdagen. Juist in deze lockdown heeft de CBO besloten om op 2e kerstdag van 19.15 tot 20.15 een verzoekplatenprogramma uit te zenden. Een aantal medewerkers zullen deze avond in de studio in Genemuiden zijn. “Het is tijdens de eerste lockdown gebleken dat deze uitzendingen voor de luisteraars een lichtpunt in de week zijn, iets waar ze naartoe leven”, aldus Erik Eenkhoorn van de bejaardenomroep.

“Wilt u voor uw vader, moeder, opa of oma, die met de kerst minder bezoek kan ontvangen, een kerstboodschap met een mooi kerstlied aanvragen, dan kan dat door te bellen met het nummer 038-3856479 of te mailen naar info@cbozwartewaterland.nl. Er wordt door de luisteraars erg uit gezien naar dit verzoekprogramma, schroom dus niet om te bellen of te mailen, de CBO is de hele week bereikbaar”, schrijft Eenkhoorn.

Verder kan op 24 december worden geluistered naar een samenwerking tussen een aantal kerken en de CBO. “We willen iedereen oproepen om na de toespraak om 21.30 uur mee te zingen vanuit de voordeur met de liederen. Verder zal er op de gebruikelijke tijden uitzending zijn met diverse kerstspecials!’

De CBO is te ontvangen via 107.3FM op de CAI op 104.1 en via https://www.cbozwartewaterland.nl/live-radio-luisteren

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore