26 januari 2021 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wim en Gerrie Paulusse-Binnekamp 50 jaar getrouwd

Geplaatst op: 24 december 2020

Op vrijdag 18 december was het feest in huize Paulusse. Wim en Gerrie Paulusse mochten de dag gedenken dat zij elkaar 50 jaar geleden het ja-woord gaven. Namens de gemeente Zwartewaterland ging burgemeester Bilder 21 december bij het echtpaar op bezoek om hen geluk te wensen met dit gouden huwelijksjubileum.

Geboren en opgegroeid op het eiland Tholen in Zeeland verhuisde Wim met zijn ouders op twaalf jarige leeftijd naar de Veluwe. Zijn vader was beroepsmilitair en werkte in Wezep. Gerrie groeide op in Elburg waar zij Wim ontmoette in de Middelstraat. Dat was dé straat waar de jeugd samenkwam.

Wim en Gerrie trouwden 18 december 1970 in het gemeentehuis in Elburg en gingen in Zwolle wonen. Daar werden twee dochters geboren. Het gezin werd uitgebreid met twee kleinzoons.

Vijfenveertig jaar was Wim vrachtwagenchauffeur. Hij vervoerde gevaarlijke stoffen. Gerrie werkte voor haar huwelijk als coupeuse en heeft na haar huwelijk als verkoopster bij diverse zaken in Zwolle gewerkt. Via de werkgever van Wim, Salland Olie, kwamen zij in Hasselt wonen. Eenmaal woonachtig in de Hanzestad kreeg Gerrie een baan bij de huishoudelijke dienst in de Hazelaar, waar zij met veel plezier 17 jaar heeft gewerkt.

Wim en Gerrie hadden het voorrecht vroegtijdig met pensioen te gaan. Er kwam ruimte voor hobby’s. Samen trekken zij er graag met de caravan op uit naar Scandinavië en Oostenrijk. Daarnaast leest Wim graag en is hij lid van de biljartvereniging. Gerrie is een creatieve vrouw en houdt van tuinieren.

Ondanks dat een huwelijksfeest onmogelijk was, hebben de dochters en schoonzoons voor een onvergetelijke dag gezorgd. Alle vrienden en kennissen hebben Wim en Gerrie al rijdend langs hun versierde en verlichte huis gefeliciteerd.

“Wij zijn zo verrast en genieten nog na van deze bijzondere dag”, zegt Wim.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore