25 januari 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Mysterieuze monoliet duikt op in Van Stolkspark

Geplaatst op: 27 december 2020

Afgelopen weken kwamen ze al vaker langs in het wereldnieuws; nu staat er een mysterieuze zuil geplant in het Van Stolkspark. Zaterdagavond is de monoliet van zo’n 2,5 meter ontdekt. 17 december dook er al eentje op op een rotonde in Kampen. Daarvoor doken nog veel langere zuilen al op in Utah/VS en RoemeniĆ«.

Buurtbewoner Herman Plaggenmarsch zag het gevaarte zaterdagavond rond 22.00 uur toen hij zijn hond uitliet. “Geen idee natuurlijk wie dit heeft gedaan, maar ik vind het wel een mooi kunstwerk. Ik heb helemaal niemand gezien die het daar kan hebben geplaatst. Een buurman had overdag op dezelfde plaats al wel een houten stok zien staan van een meter hoog.”
Plaggenmarsch dook thuis even in de geschiedenis van vergelijkbare objecten die de afgelopen tijd zomaar opdoken. “Die in Kampen was driehoekig, deze heeft vier zijden. Verwachting is ook dat deze weer gaat verdwijnen, dat gebeurde ook op veel andere plaatsen.”

Wordt vervolgd.

Gepubliceerd door Bas Jansen

4 reacties op “Mysterieuze monoliet duikt op in Van Stolkspark”

  1. Vrijdagochtend was ik in Kootwijkerzand bij de uitkijktoren.
    Daar staat er een met drie zijden. RVS leek het.
    Paar aan elkaar gemaakte dunne platen staal.

Nightstore