19 januari 2021 Gebruikers online: 11
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oliebollen voor Otuke

Geplaatst op: 28 december 2020

Stickting Otuke verkoopt oliebollen voor het goede doel. Ook zij zijn daarbij beperkt door de momentele berperkingen. Vooraf kunnen de oliebollen telefonisch of per mail besteld worden. De door Bakkerij Blom bereide verse oliebollen kunnen veilig worden afgehaald op 30 en 31 december tussen 10.00 en 14.00 uur aan de kraam bij de Boni. 

Stuur een mailtje naar oliebol@otuke.nl of bel met Janneke ten Klooster tel 06 53608093. Bestellen kan tot en met 30 december. “Bij de Boni staan onze enthousiaste vrijwilligers voor u klaar om ze veilig conform de coronamaatregelen, aan u te overhandigen. We zijn u dankbaar voor alle steun, in welke vorm dan ook, in het afgelopen jaar”, aldus Petra Knoll namens de stichting.

Alle informatie over de actie is te vinden op onze website www.otuke.nl/oliebollen-actie.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore