26 januari 2021 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Terugblik Hasselter corona-docu RTV Oost

Geplaatst op: 28 december 2020

De 'studio' bij de kalkovens maandagmiddag

RTV Oost komt maandagavond met een live-uitzending vanuit Hasselt. Presentator Daniel Godinho Veiga blikt daarin terug op de documentaire Steun, over de coronacrisis in Hasselt. Hoofdrolspelers uit de docu zijn te gast in het programma dat wordt uitgezonden vanuit een tent op het kalkoventerrein. Gasten vertellen onder meer hoe hun jaar verder is gelopen. Naast de live-gesprekken wordt nieuw materiaal uitgezonden.

In april maakte Godinho Veiga samen met Manne Havinga de documentaire. Een week lang verbleven zij in Hasselt op het schip de Oude Jan vanwaaruit zij interviews hielden, beelden schoten en de montage verrichtten.

De uitzending start maandag om 17:10 uur op RTV Oost. Eerst wordt de documentaire nog een keer herhaald, daarna wordt er doorgepraat. Gasten zijn onder meer Karin Leferink van IJsselheem, Harrie Poulssen en dominee Henk Westerhout. Ook is eerder al een reportage gemaakt met Jenneke Kroes van Lonk en Lennaerd van Dijk van Vivánt.

STEUN is ook te zien via deze link: https://lnkd.in/ek7Qbet

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore