19 januari 2021 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwjaarsopening Olympia’28: toespraak en loterij

Geplaatst op: 29 december 2020

Zaterdagmiddag 2 januari opent Olympia’28 het nieuwe jaar digitaal. Om 16.00 uur trapt voorzitter Martien Wursten af met de traditionele nieuwjaarstoespraak. Nadien volgt de loterij waarbij de trekking van 32 prijzen zal plaatsvinden. Alles is online live te volgen via de stream waarvan de link op de website van Olympia’28 wordt geplaatst. Loten kunnen nog worden aangeschaft tot vrijdag 1 januari 18.00 uur.

Loten kosten 5 euro per stuk. Voor elk aangekocht lot gaat je naam in de koker. Elk extra lot is derhalve een extra kans op prijzen. Iedereen (ook niet-leden) kan loten kopen. Aanschaf van loten gaat digitaal via overmaken of een betaalverzoek. Gewonnen prijzen zullen in de week aansluitend worden thuisbezorgd.

Voor nadere informatie over de aanschaf van loten en de prijslijst zie de website van Olympia’28: www.olympia28.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore