19 januari 2021 Gebruikers online: 3
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gemeente: ‘Ga morgen niet kijken bij carbidschieten’

Geplaatst op: 30 december 2020

Politie neemt een iets andere rol in als handhaver dan voorgaande jaren

Door corona gelden er deze jaarwisseling andere spelregels in Zwartewaterland. Vuurwerk bezitten, vervoeren en afsteken is verboden. Carbidschieten mag wel, maar volgens de spelregels die door de gemeente zijn opgesteld

“Schiet niet in de buurt van verzorgingshuizen en kerken. Ga niet kijken, zo voorkomen we samenscholing. En gebruik bovenal je gezonde verstand en neem je verantwoordelijkheid”, vat de gemeente samen.

Daarnaast houden boa’s en agenten morgen controles in de gemeente. Ook is het Jongerenwerk op straat. “Alcohol op straat is verboden. Plaats geen objecten zoals partytenten of vuurkorven in de openbare ruimte. Ook niet bij locaties waar met carbid wordt geschoten”, besluit de gemeente.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore