25 januari 2021 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 maakt geslaagde digitale start 2021

Geplaatst op: 4 januari 2021

Olympia’28 heeft zaterdagmiddag het nieuwe jaar digitaal geopend. De voetbalvereniging deed dit met de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter en de trekking van de loterij. Alles was middels een livestream op de Olympia-website door iedereen te volgen. Op de site van Olympia’28 is dit ook terug te zien.

Om 16.00 uur opende voorzitter Martien Wursten met de traditionele nieuwjaarstoespraak. In plaats van voor een volle kantine stond hij voor de camera. De voorzitter sprak de hoop uit dat in 2021 het voetbal zelf en de sociale contacten weer meer kunnen terugkeren op de vereniging. Wursten bedankte de leden voor hun blijvende lidmaatschap, de sponsoren voor hun blijvende (of nieuwe) sponsoring, en de vrijwilligers voor hun blijvende inzet. Wursten sloot hoopgevend af dat hij de toekomst van Olympia’28 positief inziet.

Daarna volgde de loterijtrekking door Henk Visscher, lid van de sponsorcommissie. Hierbij werden 34 prijzen verloot die kosteloos beschikbaar zijn gesteld door sponsoren en lokale ondernemers. Middels een betonmolen en vele groene en witte balletjes werd de trekking verricht. Met in totaal 634 verkochte loten is de organisatie dik tevreden. Via deze route wil de organisatie alle prijssponsoren, lotenkopers en Stoeten Geluid (stream en audiovisuele ondersteuning) hartelijk bedanken.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore