25 januari 2021 Gebruikers online: 41
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Prijswinnaars #lichtstadhasselt bekend

Geplaatst op: 5 januari 2021

De winnaars van #lichtstadhasselt zijn maandagavond verrast met een prijs door de Oranjevereniging.  De familie Wardenburg aan de Industrieweg sleepten de eerste prijs in de wacht met het fraaist verlichte huis. De familie Fernhout van schip de Oude Jan pakten de tweede prijs en de familie Gobius du Sart belandde op de derde plaats.

Allen werden beloond met cadeaubonnen die in Hasselt zijn te besteden bij veel winkels.

Gepubliceerd door Bas Jansen

3 reacties op “Prijswinnaars #lichtstadhasselt bekend”

  1. Kléin beetje zure reactie, D Steenbergen . We vinden de verlichting al jaren superleuk en doen het voor de gezelligheid. Laten we dat zo houden. Ik hoef me natuurlijk niet te verantwoorden, maar zie het als een tip:
    Ieder jaar 3e kerstdag kerstverlichting kopen. Scheelt soms tot wel 75%. Dan spaar je in een aantal jaren heel wat bij elkaar en kunt u, áls u dat wilt natuurlijk, ook een mooi verlichte tuin maken.

  2. wie beoordeeld dat, als je veel te besteden hebt is het makkelijk om je hele huis in de verlichting te zetten
    dus volgend weer

Nightstore