25 januari 2021 Gebruikers online: 49
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Otuke’ kijkt terug op een geweldige decembermaand

Geplaatst op: 6 januari 2021

December bestond voor Stichting Otuke voornamelijk uit ambachtelijke vleeswaren en oliebollen. De opbrengst van iedere oliebol is dankzij donateurs geheel voor de stichting die projecten draait in Oeganda. Gabriele van der Kamp kijkt namens de stichting terug op een geweldige decembermaand.

Ze is de vrijwilligers en de inwoners van de gemeente Zwartewaterland zeer dankbaar voor alle steun en giften die de stichting tot nu toe mocht ontvangen. Ondanks corona was de steun overweldigend.

Van het geld kunnen er zelfs twee spaargroepen worden gestart. Maar liefst 60 personen en hun familieleden krijgen een kans om te investeren. Investeren in zichzelf, in hoop en vooral in een toekomst voor hen allen! Meer informatie over de stichting is te vinden op www.Otuke.nl.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore