19 januari 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Geef een bloem cadeau en steun goed doel 

Geplaatst op: 8 januari 2021

Het zijn de donkere dagen na Kerst, het aantal coronabesmettingen loopt weer op en we zitten veel thuis. Niet bepaald een rooskleurig vooruitzicht.

Hét moment dus om wat liefde, aandacht en hoop te geven aan mensen om ons heen. En hoe kun je dat beter doen dan met bloemen dacht Thera van Eijnsbergen. “In tijden van corona zijn de mogelijkheden om mensen te bezoeken beperk. Door iemand een bloemetje met een persoonlijke boodschap te bezorgen kun je op een eenvoudige manier iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt.”

Voor slechts € 1,50 kun je een bloem bestellen voor je partner, buurman/buurvrouw, vriend/vriendin of iemand anders die wel wat liefde, aandacht en hoop kan gebruiken. Op https://www.hervormdhasselt.nl/46-voorpaginanieuws/795-bloemactie kun je je bestelling doorgeven en dan wordt je bloem op 30 januari bezorgd. Met deze actie steun je het werk van het project Chiyembekezo in Mozambique. ‘Chiyembekezo’ betekent ‘hoop’. Hoe mooi dat je door het delen van een beetje hoop in de vorm van een bloem, mensen aan de andere kant van de wereld ook hoop kunt geven! 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nightstore