26 januari 2021 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Trainer Van der Haar verlengt contract dames 1 Olympia’28

Geplaatst op: 13 januari 2021

Foto Daan Luiting/Olympia'28

Floor van der Haar is ook volgend seizoen de trainer van Olympia’28 dames 1. Deze week verlengde hij zijn contract. Afgelopen zomer was hij ingestapt na eerder ook al 2,5 jaar de dames 1 te hebben geleid.

De belangrijkste reden voor van der Haar om door te gaan is plezier in zijn rol als trainer. Van der Haar: “Daarbij voelt het als een niet afgemaakt jaar. We hebben maar een hele korte periode echt kunnen voetballen. In die periode heb ik toch al veel verbeteringen gezien. Ik hoop dat we dat kunnen doorzetten.” Dames 1 komt uit in de 5e klasse.

Het bestuur en de technische commissie zijn blij met de verlenging van de trainer. Bij Olympia’28 is er de ambitie om het damesvoetbal in de nabije toekomst naar een hoger plan te tillen. Hiervoor hoopt de vereniging voor de komende jaren op doorstroom vanuit de meisjesteams die veel talent herbergen.

 

 

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nightstore