13 mei 2021 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wie heeft kat Mickey gezien?

Geplaatst op: 28 januari 2021

Aalt Leusink is sinds vandaag zijn kat Mickey kwijt. Hij woont net buiten Hasselt aan de Zwolsedijk 1.

“Mijn oom bracht vanmorgen afval van mijn huis met zijn quad weg naar een afvalverwerker in Genemuiden.” vertelt Aalt. “Kort na vertrek hoorde hij vanuit de kar een kat miauwen. Op het fietspad onder de Zwartewaterbrug is hij gestopt om in de kar te kijken. Maar geen kat te bekennen. Ik ben nog een paar keer in de buurt rondgereden, maar zonder resultaat. Mickey is een nieuwsgierig beestje, niet schuw en op zoek naar aandacht. Wanneer iemand hem signaleert in de buurt van de Zwartewaterbrug richting zwembad/industrieterrein, dan hoor ik dit uiteraard graag. Mijn telefoonnummer is 06 11 086 650.”

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore