19 april 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wintergames voor jongeren

Geplaatst op: 3 februari 2021

De buurtsportcoaches en het jongerenwerk van Zwartewaterland steken de handen ineen. Zij organiseren vanaf vrijdag 4 februari de ‘Wintergames Zwartewaterland’. Jongeren vanaf 12 tot en met 17 jaar zijn meer dan welkom om hier aan deel te nemen.

“Het idee is ontstaan nadat wij getipt werden over de wintergames subsidie, de subsidie zal in samenwerking met verschillende partijen afgewerkt worden. Bijvoorbeeld de dansschool, kickbocksverenigingen of een sportschool.” zegt jongerenwerker Mariëlle Sallomons. “Jongeren vanaf 13 jaar hebben het zwaar gehad de afgelopen periode. Zoals een ieder weet volgen zij veel online lessen en is er weinig fysiek contact, daarom organiseren wij de wintergames” vult Tom Kisjes aan.

Het jongerenwerk organiseert dit samen met de buurtsportcoaches van Zwartewaterland Martijn Jansen en Denise Homminga. “Wij vinden het belangrijk dat jongeren in beweging zijn en dat zij een mogelijkheid hebben om deel te nemen aan acitviteiten” aldus Jansen. De jongerenwerkers en buurtsportcoaches hebben in samenwerking met Gemeente Zwartewaterland een activiteitenprogramma opgezet. “Dat het programma in samenwerking kan met lokale partijen/verenigingen dat is heel fijn, zo kunnen wij hen ook nog helpen in deze tijd en zij ons” zegt Homminga.

Jongeren (12 t/m 17 jaar) kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar: sport@zwartewaterland.nl, vermeld hierbij de naam, leeftijd en plaats.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour