24 februari 2021 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Sleeën niet aan te slepen BijMarko

Geplaatst op: 6 februari 2021

De voorspelde sneeuwbuien en het dalende kwik zorgen ervoor dat veel mensen driftig op zoek gaan naar sleeën, sneeuwscheppen enzovoorts. Voor sommige lokale middenstanders zorgt het voor een mooie omzetpiek in pittige tijden. Zo ook voor Marko Los van de pasgeopende zaak BijMarko. Artikelen voor winterpret passen uitstekend bij zijn assortiment. “Al dagen ben ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds druk met bestellingen en bezorgen.”

“Woensdagmiddag begon bij mij het gekkenhuis na de eerste winterse weerberichten waar mensen ook pushmeldingen van ontvingen. Sindsdien zijn de sleetjes niet meer aan te slepen. Maar ook de sneeuwballenmaker, zo’n tang, is een hardloper geworden. Ik post een berichtje op social media en ik verkoop er zo een stuk of dertig. Extra mooi want in december, na de aangekondige winkelsluiting dacht ik te blijven zitten met dit soort artikelen.” Iedereen die zaterdag tot 15 uur besteld kan dezelfde dag nog rekenen op snelle bezorging.

Los van het weer loopt het al weken goed met de verkoop van bordspelen. Marko vult voortdurend zijn voorraad aan met nieuwe spellen. Volg BijMarko op Instagram en facebook om te zien wat nieuw is.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore