24 februari 2021 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Valentijn-actie The BeautyBar samen met Jumbo Mulder

Geplaatst op: 10 februari 2021

(advertentie)The Beauty Bar en Jumbo Mulder hebben de handen ineen geslagen voor een mooie valentijnveiling. Daarmee steunt de Jumbo opnieuw een Hasselter onderneming die vanwege de coronamaatregelen tijdelijk is gesloten. Deze eerste veiling is voor twee speciaal samengestelde manden vol heerlijke producten aangevuld met accessoires van The BeautyBar met een waarde van ruim 55 euro. Daarbij zit een lekker ontbijtje voor twee personen van Jumbo Mulder.

“Nadat we de samenwerking met Vivánt waren gestart wilden we dat graag een vervolg geven. Wij zijn natuurlijk geopend en zij moeten nu alle inkomsten missen”, vertelt Ineke Mulder van de Jumbo. Daarom is woensdag de speciale veiling geopend speciaal voor Valentijnsdag. “Als dit een succes wordt, dan gaan we kijken of we dit gaan herhalen”, aldus Ineke. “Naast de veiling gaan ze bij ons ook waardebonnen verkopen à 10 euro. Daarbij krijgen mensen dan een kortingsbon om te besteden bij een bezoek daarna. “Met je eerste bezoek activeer je de korting voor je tweede bezoek”, vult Anne Soer van The BeautyBar aan. “Het is goed om met zo’n actie bezig te zijn. en fijn om zo iets met elkaar te ondernemen. Bovendien is de supermarkt is nu ‘the place to be’, dus daar moeten we zijn.”

Vrijdagavond 12 februari om 18.00 uur stopt de veiling. De pakketten gaan naar de twee hoogste bieders. Meebieden kan in de reacties onder het facebookbericht over de veiling. Anne: “Door uw steun blaast onze föhn.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore