24 februari 2021 Gebruikers online: 48
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Rectificatie: te kappen essen staan langs Verkavelingsweg

Geplaatst op: 17 februari 2021

In tegenstelling tot het bericht van dinsdag staan de veertien zieke essen niet langs de Vaartweg maar de Verkavelingsweg. De essen zijn aangetast door essentaksterfte en worden maandag 22 februari verwijderd. Belangrijk reden om de ernstig verzwakte bomen te verwijderen is de veiligheid van de weggebruikers. Na het kappen worden de boomstronken weg gefreesd en de berm weer hersteld.

Als alle zieke bomen zijn weggehaald worden nieuwe bomen geplant op dezelfde plekken. De Vaartweg blijft gewoon open tijdens de werkzaamheden. Wel wordt één rijstrook afgesloten, maar verkeersregelaars zorgen dat het verkeer afwisselend van de rijbaan gebruik kan maken.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nightstore