24 februari 2021 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wintergames in voorjaarsvakantie 

Geplaatst op: 19 februari 2021

Buurtsportcoaches Martijn & Denise, en jongerenwerkers Tom & Mariëlle pakken volgende week flink uit. Samen organiseren zij de Wintergames in Zwartewaterland, met als resultaat een groot aanbod aan buitenactiviteiten voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.  

De Wintergames is opgezet door De Krajicek Foundation, de Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland. Van daaruit is er geld beschikbaar gesteld voor het organiseren van activiteiten voor jongeren.

“Wij willen de jongeren stimuleren om in beweging te blijven en op dit moment mogen zij in groepen buiten sporten, vandaar dat dit wel mogelijk is”, stelt Mariëlle. “Volgende week is het voorjaarvakantie, je kunt niet veel ondernemen en juist daarom vonden wij dit een mooie gelegenheid om al deze activiteiten aan te bieden”, vult Martijn aan. 

“Je hebt verder niet veel nodig om mee te doen. Deelname is gratis dus trek sportieve kleding aan en geef je op, voor de rest zorgen wij”, verteld Tom.
“Skateboarden op woensdag en je dansmoves updaten op vrijdag. Er zit voor iedereen wat tussen. Dus heb jij nog niks te doen in de vakantie? Check dan snel welke activiteiten er bij jou in de buurt zijn en geef je op via sport@zwartewaterland.nl”, promoot Denise.

Updates en actuele activiteiten worden allemaal gepost op de Social Media kanalen van het jongerenwerk(Jongerenwerk Zwartewaterland) en de buurtsportcoaches(Buurtsportcoach Zwartewaterland).

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nightstore