24 februari 2021 Gebruikers online: 40
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kamerleden op werkbezoek in Zwartewaterland

Geplaatst op: 22 februari 2021

Vandaag brengt SGP-er Roelof Bisschop vanwege de verkiezingscampagne een werkbezoek aan Genemuiden en Hasselt. Ook zijn CDA-collega Hilde Palland laat zich vandaag zien in de gemeente. 

Bisschop heeft zitting in de Tweede Kamer en staat als nummer drie op de lijst voor de komende verkiezingen. Samen met wethouder Slingerland en raadslid SGP Zwartewaterland Wilhelm Bisschop bezoekt hij de Wijkwieg in Genemuiden. Daarna wordt koers gezet naar Hasselt voor een ontmoeting met een lid van het stadsteam en een of meer ondernemers.

Palland zit een kleine twee jaar in de Tweede Kamer en staat op plek 12 voor de christendemocraten. Ze start haar bezoek aan Zwartewaterland vanmiddag bij Hanzestad Marketing Hasselt. De kandidaat uit Kampen gaat vervolgens naar de brandweerkazerne in de Hanzestad en sluit de dag af in Mastenbroek.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nightstore