25 april 2024 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Koningsloop 2021 gaat door, maar wel virtueel

Geplaatst op: 1 maart 2021

De start in 2018 met de eerste 'echte' Koningsloop. Foto Gerrit Slurink

Trainingsgroep Het Zwartewater houdt dit jaar de virtuele Koningsloop. In de week van Koningsdag (zaterdag 24 april tot en met zaterdag 1 mei) kunnen deelnemers coronaproof op hun eigen moment een parcours lopen van 5 km, 10 km of 21 km (halve marathon). De routes gaan langs mooie plekken in Hasselt en de omgeving. Voor beginnende lopers organiseert de trainingsgroep daarnaast de hardloopclinic Start to run.

Voor hardlopers die mee willen doen aan de virtuele Koningsloop, maar nog niet goed (genoeg) getraind zijn, is er Start to run. Start to run is een hardloopclinic waarbij deelnemers, met behulp van een trainingsschema en eventueel een virtueel begeleider, in acht weken trainen voor de route van 5 of 10 kilometer. Start to run begint in de eerste week van maart.

Deelnemen aan de virtuele Koningsloop

Aanmelden voor de virtuele Koningsloop en Start to run kan via www.koningsloophasselt.nl waarbij er keuze is uit:

– Inschrijving voor de 5 km, 10 km of 21 km

– Inschrijving voor de 5 km of 10 km met ondersteuning van een digitaal trainingsschema

– Inschrijving voor de 5 km of 10 km met ondersteuning van een digitaal trainingsschema en deelname aan een whatsappgroep met personal trainer en andere deelnemers

Hardlopers kunnen na het lopen van hun Koningsloop een printscreen van het resultaat opsturen naar info@koningsloophasselt.nl en ontvangen dan een goodie bag met onder andere een medaille.

Meer informatie over de virtuele Koningsloop op www.koningsloophasselt.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour