23 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Online-event voor jongeren met zorgen

Geplaatst op: 1 maart 2021

Kinderen met uiteenlopende zorgen worden op 10 en 19 maart uitgenodigd voor een online-activiteit. Inzet van de organisatie is om dan even de zorgen te kunnen vergeten. Het zogeheten ‘Fun & Forget’ is een activiteit van de buurtsportcoaches, Steunpunt Mantelzorg en de jongerenwerkers van Zwartewaterland.

Iedereen die wil kan online meedoen via laptop of tablet. DJ Blijwin neemt alle deelnemers mee in een online spektakel van meer dan een uur bestaande uit muziek, spelletjes, gek doen en nog veel meer andere leuke dingen.

Fun & Forget is bedoeld voor kinderen van 6 t/m 18 jaar die door omstandigheden thuis soms onbewust op een tweede plek terechtkomen. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan jonge mantelzorgers. Ook kinderen die zich in een problematische thuissituatie bevinden of het financieel moeilijk hebben thuis kunnen zich hiervoor aanmelden. Daarnaast zijn kinderen welkom, die vanwege de onveilige situatie in hun land van herkomst gevlucht zijn naar Nederland.

Voor meer informatie, contact of aanmelden, ga naar www.bewegeninzwartewaterland.nl. Aanmelden kan tot 8 maart (6-12 jaar) en tot 17 maart (12-18 jaar). De 12-jarigen mogen zelf kiezen bij welke groep ze aansluiten. Contactpersoon: Martijn Jansen (sport@zwartewaterland.nl)

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour