7 oktober 2022 Gebruikers online: 13
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

CU-kandidaat Tweede Kamerlid Palland sluit podcastserie af

Geplaatst op: 13 maart 2021

In aanloop op Tweede Kamerverkiezingen heeft ChristenUnie Zwartewaterland een Podcast-serie gemaakt waarin diverse (bekende) gasten met elkaar in gesprek gaan over belangrijke verkiezingsthema’s.

Deze week gaat de laatste van de drie podcasts live, met het thema ‘Leiderschap’ waarin CU-kandidaat Tweede Kamerlid Arend Palland (voormalig Zwartewaterlander) te gast is. Vanuit de studio van Podcastmeesters Genemuiden gaat hij in gesprek met Tamme Spoelstra (fractievoorzitter van de CU Zwartewaterland) en Claudi Schuurman-Groothuis (directeur Groothuis Bouwgroep). In een half uur tijd komen onderwerpen aan de orde als: de visie op leiderschap, herwaardering van vakmanschap en de Christenunie als ondernemerspartij. De laatste podcast is te vinden via Spotify en Youtube.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour