8 december 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kerken werken samen aan eigen online-‘Passion’

Geplaatst op: 28 maart 2021

Foto facebookpagina CGK Hasselt

Momenteel zijn leden van vier kerken bezig met de opname een Hasselter versie van ‘The Passion’. Het is een initiatief van enkele gemeenteleden van de Christelijke Gereformeerde Kerk (CGK). Samen met leden van de Ontmoetingskerk, De Baak en de Ichtuskerk werken ze een moderne versie uit van het lijdensverhaal van Jezus Christus. Dit wordt opgenomen en gaat online op Goede Vrijdag via YouTube.

In de video worden door een combo schriftlezingen uit het Mattheus-evangelie afgewisseld met liederen en muziek. De lezingen zijn opgenomen op verschillende locaties in Hasselt.Het muzikale gezelschap is eveneens samengesteld uit leden van de verschillende kerken. Vanaf vrijdag 2 april, omstreeks 20.30 uur, is de Hasselter Passion te bekijken via het YouTube-kanaal van de CGK Hasselt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore