19 april 2021 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Stel krijgt taakstraf voor dealen en telen van drugs

Geplaatst op: 30 maart 2021

Twee twintigers hebben maandag beide een taakstraf opgelegd gekregen voor het het telen, vervoeren en dealen van drugs. In hun toenmalige woning in Hasselt kweekte het duo volgens de rechtbank hennepplanten. Die zouden ze niet alleen kweken voor eigen gebruik, maar ook verkopen aan anderen.

Het stel, dat nu in Zwartsluis woont, zou gezamenlijk optrekken in hun handeltje. De vrouw kreeg maandag een taakstraf opgelegd voor de duur van 100 uren waarvan 60 uren voorwaardelijk over de proeftijd van drie jaar.

Dit is hoger dan de straf van de man, ze ging namelijk door het lint toen de politie haar confronteerde met de drugsvondst. De man heeft een taakstraf opgelegd gekregen voor de duur van 80 uren.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore