19 april 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorjaar dient zich aan  

Geplaatst op: 2 april 2021

Foto's: Gerrit Slurink

Deze week werden we verrast met zomerse temperaturen, maar komende week belooft guur lenteweer. Toch staat de lente zichtbaar voor de deur. Gerrit Slurink legde dit vast in een aantal mooie beelden in en rond Hasselt.

De kievitsbloemen bloeien nog niet in de Brommerd. Er zitten al enkele bloemen in de knop, maar dat mag nog geen naam hebben. Het zal met deze temperaturen nog wel minimaal een week duren voordat ze volop gaan bloeien. Wel is dit gebied inmiddels fraai geel gekleurd.

Gerrit spotte op een paal een mannetje en vrouwtje van de roodborsttapuit. De kievitsbloemen fotografeerde hij op een stukje land richting Zwolle dat niet onder water heeft gestaan. En de magnolia bij de RK-kerk staat inmiddels ook in bloei. 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore