7 oktober 2022 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Grote brand bij Schuttersmagazijn aan Randweg

Geplaatst op: 5 april 2021

Beeld: Pieter Polman en Klaas Jansen

Maandagmiddag is brand ontstaan in het pand van de de SMG Groep (Schuttersmagazijn) aan de Randweg. De brandweer schaalde al gauw de brand op naar zeer grote brand. Rond 14.15 uur meldde de persvoorlichter dat, mede dankzij alle extra inzet uit de regio, de brand in de kiem was gesmoord.

Hoe de brand kon ontstaan was rond 14.30 uur nog onduidelijk. Korpsen van Zwolle, Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden zijn uitgerukt.
De brandweer verwachtte maandagmiddag nog wel enkele uren bezig te zijn met afblussen. Vanwege gevaarlijke stoffen zijn uiteindelijk ook alle wegen richting het industrieterrein afgesloten. Vanaf de openbare weg was vooral de rookontwikkeling zichtbaar.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour