19 april 2021 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Ad Theil neemt afscheid als vrijwilliger ‘Ons Zwemuurtje’

Geplaatst op: 6 april 2021

Al sinds het bestaan van Ons Zwemuurtje is Ad Theil coördinator van de collecte voor het Fonds Gehandicaptensport in Hasselt. Dit jaar neemt hij na jarenlang trouwe dienst afscheid. Voor velen was Ad een vertrouwd gezicht rondom het zwembad.

Namens het bestuur van Ons Zwemuurtje kreeg hij onlangs thuis een attentie aangeboden. Mariska Marcus is de opvolgster van Ad voor de collecte in Hasselt. “Hier zijn we ontzettend blij mee”, aldus Renate van Dalfsen namens de zwemvereniging.
“Ook dit jaar hebben we ervoor gekozen om niet met collectebussen langs de huizen te gaan voor het Fonds Gehandicaptensport. In plaats daarvan is er een digitale collectebus aangemaakt. Ga naar www.gehandicaptensport.digicollect.nl en typ in de zoekbalk (rechts bovenin) ‘Zwemvereniging Ons Zwemuurtje’. Vervolgens kom je op de pagina van onze digitale collectebus. Deze link kun je met iedereen die je kent delen. Vijftig procent van de opbrengst gaat naar onze vereniging.”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore