13 mei 2021 Gebruikers online: 29
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vacature: Jachtschilders & spuitbedrijf Bruintjes zoekt collega’s

Geplaatst op: 17 april 2021

(Adv.) Jachtschilders & spuitbedrijf Alex Bruintjes zoekt personeel voor de vestigingen in Marknesse en Vollenhove. Het bedrijf richt zich op jachtonderhoud, spuit- en schilderwerk, reparaties van polyester, onderhoud aan motoren, timmer- stoffering- en poetswerk. Heb jij een goede werkmentaliteit en spreken deze werkzaamheden je aan? Mail naar alex_bruintjes@planet.nl of neem contact op via 0651226686. 

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Mail voor meer informatie naar redactie@hasseltactueel.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore