13 mei 2021 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Burgemeester geeft startsein virtuele Koningsloop

Geplaatst op: 20 april 2021

Burgemeester Eddy Bilder geeft zaterdagochtend het startsein voor de virtuele Koningsloop Hasselt. Vanaf dat moment kunnen hardlopers en wandelaars hun route gaan lopen.
Trainingsgroep het Zwartewater organiseert dit jaar de virtuele Koningsloop voor hardlopers en wandelaars. In de week van Koningsdag (zaterdag 24 april tot en met zaterdag 1 mei) kunnen deelnemers coronaproof op hun eigen moment een parcours lopen van 5 km, 10 km of een halve marathon van 21 km.

Drone
De route van de 5km gaat langs mooie plekken in en rondom Hasselt, zoals ook te zien is in deze drone video. De route van de 10 km gaat langs de bloeiende kievitsbloemenvelden. De halve marathon is een echte Zwartewaterlandloop die Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis met elkaar verbindt. Deelnemers van deze route kunnen gratis over de veerpont tussen Genemuiden en Zwartsluis. Alle drie de routes starten bij de Korenmolen de Zwaluw, nabij het clubgebouw van Trainingsgroep het Zwartewater. Deze week worden tijdelijke pijlen op de grond aangebracht die deelnemers de route wijzen.

Aanmelden
Hardlopers en wandelaars kunnen zich nog tot en met vrijdag 23 april 18.00 uur aanmelden voor de virtuele Koningsloop via www.koningsloophasselt.nl. Voor iedere ingeschreven deelnemer is er een Koningsloopmedaille en goodiebag beschikbaar. Deze kunnen lopers voorafgaand of na afloop van hun loop ophalen bij Bij Marko, Nieuwstraat 5.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore