13 mei 2021 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe website ‘Maak je har(d)t voor je relatie’

Geplaatst op: 30 april 2021

Het project ‘Maak je har(d)t voor je relatie’ Zwartewaterland heeft een nieuwe website. Het project is nu te vinden op: www.hardtvoorjerelatie.nl

Hardt voor je relatie is een aanspreekpunt dat is ingesteld voor alle inwoners van Zwartewaterland die vragen hebben over hun relatie, nadenken over een scheiding, concrete plannen hebben hiervoor of hierover advies en hulp nodig hebben. Inwoners kunnen hier hun verhaal delen, vragen stellen en tips krijgen. Dit kan ook anoniem.

Vorig jaar is het project gestart als pilotproject. Margreet Breman is als coördinator en hulpverlener verbonden aan dit initiatief. “Als we terugblikken zijn we dankbaar dat dit mooie initiatief  steeds meer voeten aan de grond heeft gekregen en nu een officiële status heeft binnen Zwartewaterland. Al heel wat mensen hebben contact gezocht die op de een of andere wijze hulp nodig hadden met betrekking tot dit project. Mooi, leerzaam en diepgaand waren de ontmoetingen en gesprekken. Maar wat is er een leed in een eenzame of gebroken relatie”, merkt Margreet op.

“We leven in een moeilijke en onzekere tijd. De coronacrisis heeft veel impact op de samenleving en dus ongetwijfeld ook in de relaties. Het kan soms veel spanningen teweeg brengen en dat kan de nodige weerslag hebben op een gezin. Schroom niet om contact te zoeken. Juist nu”, merkt Breman op.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore