25 april 2024 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vacature: administratief medewerker Eurom

Geplaatst op: 12 mei 2021

(Adv.) Eurom Genemuiden zoekt ter versterking van haar team een administratief medewerker voor 32 tot 39 uur.

Eurom is een bedrijf dat al sinds 1974 elektrische producten ontwikkeld en verkoopt aan winkels en webshops. Onze producten zijn onderverdeeld in zeven productcategorieën: reiniging, tuin & recreatie, terrasverwarming, permanente verwarming, verwarming, klimaatbeheersing en aggregaten. Om de financiële administratie achter de schermen goed op orde te houden zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Als administratief medewerker ben je dus mede verantwoordelijk voor de financiële administratie. Samen met je collega’s zorg je voor een zo goed mogelijke inrichting van je administratie en de administratieve processen.

Klik hier Eurom_Vacature om de volledige vacature met nadere informatie te openen. Geïnteresseerd in deze functie? Stuur jouw cv en motivatie naar werken@eurom.nl.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Mail voor meer informatie naar redactie@hasseltactueel.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour