7 oktober 2022 Gebruikers online: 11
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Irene-lid Sven Zielman geslaagd voor C-diploma

Geplaatst op: 26 mei 2021

Voor Sven Zielman van Chr. Fanfarekorps Irene was 22 mei een spannende dag. Op deze dag vond in Hasselt zijn HaFaBra muziek-praktijkexamen plaats. Speeltechniek, improvisatie en maatgevoel werden getoetst. Sven kan terugkijken op een geslaagde dag, want hij heeft het felbegeerde diploma met vlag en wimpel behaald.

“Als muziekvereniging zijn wij erg trots op de topprestatie die Sven heeft neergezet”, schrijft Annemijn Admiraal namens Irene. Na afloop van het examen ontving hij de hartelijke felicitaties van de voorzitter en werd hij daarbij in het zonnetje gezet. Sven volgde zijn lessen bij Han Koek.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour